Wojtaszek Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Siemka W temacie jestem narazie trochę zielony. Dostałem od siostry model Porshe Carrera RS 3.0 marki Revell Chciałbym aby wyszła mi w miarę dobrze. Kiedyś kleiłem modele ale nie dokładnie tylko na zasadzie połączeniu wszystkich elementów grubą warstwą kleju. Nie wyglądało to zbyt dobrze. Mogli byście mi może podesłac jakies fotki tej furki(jak budowaliście ją krok po kroku) Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz19992000 Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Może pomoże: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtaszek Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2014 Z wiekiem i doświadczeniem mam podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thombike Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 Hammm..na pewno nie mozna się ode mnie uczyć...jak już to na moich błędach ale obecnie kleje 911 Turbo i RS wielce się od tego modelu nie różni. Własciwie każde Porsche od innego Porsche, szczególnie 911 nie różni się specjalnie. Poza tym pewne zasady są takie same dla każdego modelu, więc prześledź "warsztaty" innych modeli cywilnych. Tylko się nie dołuj, o być może to co zobaczysz wprawi cię w zakłopotanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtaszek Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2014 Już skleiłem i pomalowałem jednostkę napędową a dzisiaj biorę się za nadwozie Moim zdaniem silnik wyszedł zajebiscie (nie chwaląc się). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thombike Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 No to po to jest ten dział, żebyśmy nie tylko o tym czytali, tylko mogli zobaczyć. ja nie masz aparatu to telefon w łapke i lecisz z koksem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtaszek Napisano 31 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2014 Ok,ok niedługo wklejam foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 I gdzie foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thombike Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 Obstawiam, że model już sklejony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtaszek Napisano 7 Marca 2014 Autor Share Napisano 7 Marca 2014 Bingo! Wyszedł jak wyszedł. Trochę mi lakier na nadwoziu nie wyszedł bo niestety nie posiadam aerografu tylko pędzle. Farba nie chciała się trzymać i dla tego taki trochę pociapany. Ale... zrobiłem własnego projektu gablotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtaszek Napisano 7 Marca 2014 Autor Share Napisano 7 Marca 2014 Jak załadować te fotki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert03 Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Pozwolę sobie zacytować: "miauryc napisał(a): Jak wstawić zdjęcia na forum? Musisz zapakować na jakiś serwer, a później: Kod: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi