Kamilmy Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Panowie i panie mam pewien problem! Na lampach przednich w MB Actrosie jest taka czarna obwódka i kompletnie nie mam pomysłu jak ją zrobić ;( próbowałem już na swoim złomie modelarskim bo akurat posiadam taką lampę i wychodzi albo za grubo albo krzywo. Zdjęcie jak powinno wyglądać: Zdjęcie prawdziwego ciągnika: Pytam bo w poniedziałek będzie już u mnie w domu nowiutki Mercedesik . Bardzo proszę o jakies dobre rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eruc13 Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Takim sposobem spróbuj: na to co ma zostać szkłem naklej taśmę lub masę i obetnij tak by został rant, potem maluj i usuń maskowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilmy Napisano 1 Lutego 2014 Autor Share Napisano 1 Lutego 2014 Albo odpuszcze sobie te otoczki i zrobie takie lampy?? Tylko z drugiej strony jak wykonać soczewki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Spróbuj tak, jak radzi eruc13 i będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi