Hamilkar Napisano 1 Października 2007 Share Napisano 1 Października 2007 Koledzy!!! Chciałem sie dowiedzieć,czy którys z Was wie może jak wygląda zestaw z firmy Cutting Edge do modelu Vigilante z Trumpka?Zestaw ten pozwala przerobić model Trumpetera na wersje uderzeniową.Ma jedn zasadniczy błąd-kosztuje 90 $ z przesyłką!!!!!!!!!!!!!!!!!Dlatego pytam,bo wydanie 280 zł PLN na "śmietnikowy" badziew mnie się nie uśmiecha.!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 Czy to Ci wystarczy, nie wiem? Ale na poczatek zawsze cos, chyba ze oczekujesz informacji z pierwszej reki. O tako bedzie chyba raczej trudno. http://acc.kitreview.com/cec48493reviewbg_1.htm i tu od producenta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 2 Października 2007 Autor Share Napisano 2 Października 2007 Czy to Ci wystarczy, nie wiem? Ale na poczatek zawsze cos, chyba ze oczekujesz informacji z pierwszej reki.O tako bedzie chyba raczej trudno. Dziękuję Ci bardzo,te zdjęcia już widziałem,nabyłem ten zestaw w Hanannant-cie w Angli,Mój Boże 58 funciaków,no ale cóż,chce sie mieć Vigillante w wersji szturmowej,no to trza bulić.Nie wiem jeszcze,gdzie dostać wyposażenie kokpitu do tej wersji,bo kalka tam jest,czy A-5 miał taki sam kokpit jak RA-5C???Dziękuję Ci raz jeszcze!!!Postaram się zrobić "In Box-a" jak do mnie dotrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi