ronin Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Witam wszystkich Poszukuje kalkomanii do smigłowca Dragon 1/35 UH-1n, moze byc fota ale w duzej rozdzielczosci lub scan ( tak by był y widoczne białe litery i czytelne) oraz instrukcji nałozena tejże kalomanii. Nie ukrywam ze potrzebuje to do zrobienia wasnej kalkomanii do modelu latającego w skali 1:10 Za pomoc dziękuje , prosze wyslac plikem JPG na adres ronin46@poczta.fm Pozdrawiam Rysiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin Posted February 13, 2014 Author Share Posted February 13, 2014 hejka Ja wiem co jest sieci, rozchodzi mi się o napisy częsc czytelnych zrobilem w corelu nieczytelnych nie potrafie odczytać Rysiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin Posted February 13, 2014 Author Share Posted February 13, 2014 robie "zielona" wersje MARINES główne napisy i numerkimam, potrzebuje napis nr 14 ,15 , 16 napis 9 jest chyba BEWARE OF BLAST. mam problem z wstawieniem fotki datego posylam link do fotki http://img136.imageshack.us/img136/1994/dragonuh1ndecals.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin Posted February 13, 2014 Author Share Posted February 13, 2014 zapomniałem jeszcze nr 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin Posted February 14, 2014 Author Share Posted February 14, 2014 dzieki za pomoc, ale polemizowal bym ze są to paski, według fotek na AIRLINERS są to napisy tylko trudno je odczytac Pozdrawiam Rysiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin Posted February 15, 2014 Author Share Posted February 15, 2014 dzieki ze chcesz sie tym zająć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin Posted February 17, 2014 Author Share Posted February 17, 2014 ale jak czytelne to napisz w punktach, Ja robie sam kakomanie dlatego pytam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drinkman Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Posiadam w/w wymienione,więc jeśli jeszcze potrzebne to mogę walnąć skana i podesłać.Szału z rozdzielczością raczej nie będzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts