ronin Napisano 12 Lutego 2014 Share Napisano 12 Lutego 2014 Witam wszystkich Poszukuje kalkomanii do smigłowca Dragon 1/35 UH-1n, moze byc fota ale w duzej rozdzielczosci lub scan ( tak by był y widoczne białe litery i czytelne) oraz instrukcji nałozena tejże kalomanii. Nie ukrywam ze potrzebuje to do zrobienia wasnej kalkomanii do modelu latającego w skali 1:10 Za pomoc dziękuje , prosze wyslac plikem JPG na adres ronin46@poczta.fm Pozdrawiam Rysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 13 Lutego 2014 Autor Share Napisano 13 Lutego 2014 hejka Ja wiem co jest sieci, rozchodzi mi się o napisy częsc czytelnych zrobilem w corelu nieczytelnych nie potrafie odczytać Rysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 13 Lutego 2014 Autor Share Napisano 13 Lutego 2014 robie "zielona" wersje MARINES główne napisy i numerkimam, potrzebuje napis nr 14 ,15 , 16 napis 9 jest chyba BEWARE OF BLAST. mam problem z wstawieniem fotki datego posylam link do fotki http://img136.imageshack.us/img136/1994/dragonuh1ndecals.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 13 Lutego 2014 Autor Share Napisano 13 Lutego 2014 zapomniałem jeszcze nr 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 14 Lutego 2014 Autor Share Napisano 14 Lutego 2014 dzieki za pomoc, ale polemizowal bym ze są to paski, według fotek na AIRLINERS są to napisy tylko trudno je odczytac Pozdrawiam Rysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 15 Lutego 2014 Autor Share Napisano 15 Lutego 2014 dzieki ze chcesz sie tym zająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 17 Lutego 2014 Autor Share Napisano 17 Lutego 2014 ale jak czytelne to napisz w punktach, Ja robie sam kakomanie dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drinkman Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 Posiadam w/w wymienione,więc jeśli jeszcze potrzebne to mogę walnąć skana i podesłać.Szału z rozdzielczością raczej nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi