Przemo1CK Napisano 3 Października 2007 Napisano 3 Października 2007 Witam! Chciałbym Wam zaprezentować mój niedawno ukończony model. Jest to nowy Opel z italeri. Skala oczywiście 1:35 Dodatki na pace to żywica + rower z Tamki + liście z plusmodelu. Wash olejny, przykurzenia to pactra (mud). Ogólnie cały model malowany Pactrami, bo tylko używam akryli do malowania. Oto on: Pozdrawiam Przemo Cytuj
Dumo Napisano 3 Października 2007 Napisano 3 Października 2007 Najpierw minusy: -krzywo przyklejona burta albo mi się wydaje -przybrudzenie kotła jest za czerwone -obicia -troche za dużo kurzu na kołach Plusy: -te skrzynki na pace skąd je wziąłeś bardzo mi się podobają -jaką farbe użyłeś na kotle fajny metalizer Model dobry choć ma troche błędów. Cytuj
okonek Napisano 3 Października 2007 Napisano 3 Października 2007 -przybrudzenie kotła jest za czerwone To zalezy po jakim gruncie sie ostatnio poruszal. Mi tam sie bardzo podoba Cytuj
rubid Napisano 4 Października 2007 Napisano 4 Października 2007 Właśnie myślę o kupnie tego samego modelu. Możesz mi coś o nim powiedzieć? Jak sie sklejało, co sprawiło największa trudność itp? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi