Przemo1CK Napisano 3 Października 2007 Share Napisano 3 Października 2007 Witam! Chciałbym Wam zaprezentować mój niedawno ukończony model. Jest to nowy Opel z italeri. Skala oczywiście 1:35 Dodatki na pace to żywica + rower z Tamki + liście z plusmodelu. Wash olejny, przykurzenia to pactra (mud). Ogólnie cały model malowany Pactrami, bo tylko używam akryli do malowania. Oto on: Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Października 2007 Share Napisano 3 Października 2007 Najpierw minusy: -krzywo przyklejona burta albo mi się wydaje -przybrudzenie kotła jest za czerwone -obicia -troche za dużo kurzu na kołach Plusy: -te skrzynki na pace skąd je wziąłeś bardzo mi się podobają -jaką farbe użyłeś na kotle fajny metalizer Model dobry choć ma troche błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 3 Października 2007 Share Napisano 3 Października 2007 -przybrudzenie kotła jest za czerwone To zalezy po jakim gruncie sie ostatnio poruszal. Mi tam sie bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 nie jest taki zły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 Właśnie myślę o kupnie tego samego modelu. Możesz mi coś o nim powiedzieć? Jak sie sklejało, co sprawiło największa trudność itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi