kapral Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Witam. Popełniłem w mojej ulubionej "forty eight" kolejny model. Ponieważ ma on szczątkowe wnętrze, postanowiłem je troszkę wzbogacić (pasy na siedzeniach, podłoga zabudowa pod siedzeniami) i zrobić go z otwartymi włazami. Ponadto dorobiłem oszklenie nadbudowy wieży i osłony siatkowe na elementy optyczne. Model przedstawia pojazd z Operacji Herrick w Afganistanie. Zapraszam Do zobaczenia w Bytomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Ciekawy,model. Podoba mi się. Ale mógłbyś dać troszkę ostrzejsze foty? I przydała by się taka trochę z większej odległości Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Anteny przerabiałeś, bo w oryginale są wg mnie za grube. Zabierasz go do Bytomia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 10 Marca 2014 Autor Share Napisano 10 Marca 2014 Witam, witam Po kolei. Zdjęcia na szybko, póki co takie . Światło dzienne, robione z ręki, ale "cóś" tam widać Jak będzie okazja (kolejny model, a będzie to Achzarit) to zrobię lepsze zdjęcia w namiocie. Tak imek oczywiście jedzie do Bytomia . Kurcze Ty to masz oko . Oczywiście anteny przerobione. Wypatrzyłem pręciki światłowodowe w pewnej lampce i podszkubuję ją co pewien czas. Oczywiście bez zgody właścicielki Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 Oko się ma, szczególnie jak się takiego samego robiło , tylko że mój jest bez przeróbek, czyli z oryginalnymi antenami. Zastanawiam się czy go zabierać do Bytomia, bo przy twoim to wygląda mój jak ubogi krewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 13 Marca 2014 Autor Share Napisano 13 Marca 2014 ha ha ha jaki skromniś Oczywiście, że zabieraj Im więcej nas w "forty eight" tym lepiej dla tej wspaniałej skali. Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 Pewnie, że żartowałem, oczywiście że zabieram. W tej skali będę miał jeszcze Szakala i Kojota w kołowych. Kurcze do Warriora Airfix wypuścił blachy, ale jak dla mnie było już po fakcie. Do zobaczyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 20 Marca 2014 Share Napisano 20 Marca 2014 widziałem w bytomiu fajnie wyszło na żywo gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi