Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Popełniłem w mojej ulubionej "forty eight" kolejny model.

Ponieważ ma on szczątkowe wnętrze, postanowiłem je troszkę wzbogacić (pasy na siedzeniach, podłoga zabudowa pod siedzeniami) i zrobić go z otwartymi włazami.

Ponadto dorobiłem oszklenie nadbudowy wieży i osłony siatkowe na elementy optyczne.

Model przedstawia pojazd z Operacji Herrick w Afganistanie.

Zapraszam

CAM00145_zps65f7d1c7.jpg

CAM00144_zpsdf358da0.jpg

CAM00143_zps72d04888.jpg

CAM00142_zps4efb320d.jpg

CAM00141_zps5db0aaa6.jpg

_IGP6609_zpsee5e4cc3.jpg

_IGP6608_zps6a12d55d.jpg

_IGP6603_zpsa0d29c43.jpg

_IGP6602_zps5d64ccfd.jpg

_IGP6601_zps732daac7.jpg

_IGP6600_zps366bfa55.jpg

_IGP6599_zps68686f70.jpg

_IGP6596_zps14c3c99a.jpg

Do zobaczenia w Bytomiu

Napisano

Ciekawy,model. Podoba mi się. Ale mógłbyś dać troszkę ostrzejsze foty? I przydała by się taka trochę z większej odległości

Pozdrawiam.

Napisano

Witam, witam

Po kolei. Zdjęcia na szybko, póki co takie . Światło dzienne, robione z ręki, ale "cóś" tam widać

Jak będzie okazja (kolejny model, a będzie to Achzarit) to zrobię lepsze zdjęcia w namiocie.

Tak imek oczywiście jedzie do Bytomia .

Kurcze Ty to masz oko . Oczywiście anteny przerobione. Wypatrzyłem pręciki światłowodowe w pewnej lampce i podszkubuję ją co pewien czas. Oczywiście bez zgody właścicielki

Pozdrawiam.

Napisano

Oko się ma, szczególnie jak się takiego samego robiło , tylko że mój jest bez przeróbek, czyli z oryginalnymi antenami. Zastanawiam się czy go zabierać do Bytomia, bo przy twoim to wygląda mój jak ubogi krewny.

Napisano

ha ha ha jaki skromniś

Oczywiście, że zabieraj

Im więcej nas w "forty eight" tym lepiej dla tej wspaniałej skali.

Do zobaczenia

Napisano

Pewnie, że żartowałem, oczywiście że zabieram. W tej skali będę miał jeszcze Szakala i Kojota w kołowych. Kurcze do Warriora Airfix wypuścił blachy, ale jak dla mnie było już po fakcie.

Do zobaczyska.