maniekx6 Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 Jak w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thombike Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 Jak na eksponat udający się na złom (bo te plamy to rozumiem, że rdza) to koła fabryka... ogólnie..cos tu nie gra. Buda zardzewiała...osłony, choć zwykle sa w oryginale (1:1) platikowe to tez zardzewiały a chromy niemal fabrycznie nowe. Rozumiem potrzebe doskonalenia technik lakierowania ale...może najpeirw popracuj nad detalami samych modeli, bo gołym okiem widać tu mase niedoróbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 16 Marca 2014 Autor Share Napisano 16 Marca 2014 to nie tak model miał wyglądać ja z fabryki i podwozie i reszta była robiona w tym kierunku ale po malowaniu budy chciałem zrobić uszczelki wokół szyb i taśma maskująca oderwała farbę więc trochu mnie poniosło,co do owiewek to się zastanawiałem co z tym zrobić i pomalowałem cały model.i efekt jak widać może się podobać lub nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thombike Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 Trohę bardziej sie moze nie podobac bo jest niekonsekwentny. Nie ma nic gorszego jak brak konsekwencji w wizji jako takiej...to jest tak jakby...stwierdzic, ze zrobi sie tuningowana wersje wspólczesnego auta i pod koniec postawiło sie go na kolach z BMW DiXi...(takie roweropodobne:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Pierwsze widze, zeby owiewki z tworzywa "zardzewialy". Poza tym rama i kola sa nietkniete przez korozje, a te zwykle "rdzewieja" jako pierwsze. Troche tu popieprzyles rzeczywistosc z fantazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thombike Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 No to jest to o czym pisałem wyzej...brak konsekwencji psuje naprawde niezły efekt na kabinie...moze nawet z deko przesadzony, bo jak żyje to na drodze tak zardzewiałej ciężarówki zobaczyć mi sie nie udało...nawet w polsce za PRLu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 17 Marca 2014 Autor Share Napisano 17 Marca 2014 dziękuje za słowa krytyki następnym razem postaram się nie spanikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 21 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2014 Jak w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi