mjg Napisano 26 Marca 2014 Share Napisano 26 Marca 2014 Witam! Pojazdy to nie moja bajka, ale ostatnio wpadło mi w ręce nowe czasopismo ze wschodu: Rolling Wheels. Mnóstwo rewelacyjnych zdjęć i rysunków zabytkowych samochodów. 146 stron kolorowych i czarno-białych zdjęć. Język też dla większości w miarę zrozumiały. Polecam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rick1982 Napisano 17 Kwietnia 2015 Share Napisano 17 Kwietnia 2015 Witam!Pojazdy to nie moja bajka, ale ostatnio wpadło mi w ręce nowe czasopismo ze wschodu: Rolling Wheels. Mnóstwo rewelacyjnych zdjęć i rysunków zabytkowych samochodów. 146 stron kolorowych i czarno-białych zdjęć. Język też dla większości w miarę zrozumiały. Polecam. Pozdrawiam hmm może coś więcej ( okładka wygląda zachęcająco) - bo jak próbowałem to wygooglać to mi się pojawił jakiś klub motocylkowy z Niemiec hmm to raczej nie wschód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rick1982 Napisano 17 Kwietnia 2015 Share Napisano 17 Kwietnia 2015 http://rolling-wheels.ru/ - stronka do wydawcy rosyjskie czasopismo motoryzacyjne , odpowiednik naszego Automobilisty i Classic Auto POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi