mjg Napisano 26 Marca 2014 Napisano 26 Marca 2014 Witam! Pojazdy to nie moja bajka, ale ostatnio wpadło mi w ręce nowe czasopismo ze wschodu: Rolling Wheels. Mnóstwo rewelacyjnych zdjęć i rysunków zabytkowych samochodów. 146 stron kolorowych i czarno-białych zdjęć. Język też dla większości w miarę zrozumiały. Polecam. Pozdrawiam Cytuj
Rick1982 Napisano 17 Kwietnia 2015 Napisano 17 Kwietnia 2015 Witam!Pojazdy to nie moja bajka, ale ostatnio wpadło mi w ręce nowe czasopismo ze wschodu: Rolling Wheels. Mnóstwo rewelacyjnych zdjęć i rysunków zabytkowych samochodów. 146 stron kolorowych i czarno-białych zdjęć. Język też dla większości w miarę zrozumiały. Polecam. Pozdrawiam hmm może coś więcej ( okładka wygląda zachęcająco) - bo jak próbowałem to wygooglać to mi się pojawił jakiś klub motocylkowy z Niemiec hmm to raczej nie wschód Cytuj
Rick1982 Napisano 17 Kwietnia 2015 Napisano 17 Kwietnia 2015 http://rolling-wheels.ru/ - stronka do wydawcy rosyjskie czasopismo motoryzacyjne , odpowiednik naszego Automobilisty i Classic Auto POLECAM Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi