MWALLO Napisano 7 Października 2007 Share Napisano 7 Października 2007 Model "relaksacyjny" zrobiony w 1 dzień łącznie ze sklejeniem:). Tamiya prosto z pudła-zrobiłem go jakiś czas temu, w ostatnim czasie troszkę go wykończyłem i jest cały. Zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Października 2007 Share Napisano 7 Października 2007 1 dzień go robiłeś grubo chyba nawet przez ten cały dzionek do kibla nie skończyłeś tylko przy nim siedziałeś............ ja swoją pantere męcze już 2 miesiąc...... Druga fotka się nie wgrywa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 8 Października 2007 Share Napisano 8 Października 2007 Super jak na jeden dzień, prezentuje się świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 8 Października 2007 Share Napisano 8 Października 2007 Widać, że jeden dzień, bo zegary niepomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio934 Napisano 8 Października 2007 Share Napisano 8 Października 2007 Jak na model relaksacyjny i do tego zrobiony w jeden dzień wygląda miodzio. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi