adil Napisano 8 Października 2007 Napisano 8 Października 2007 Witam ponownie! Oto moja kolejna praca czekam na opinię i porady. Cytuj
Grzes Napisano 8 Października 2007 Napisano 8 Października 2007 Zajrzyj tu: http://lotnictwo.net/foto.php?id=106699 i porównaj z ta sama stroną swojej Iskry, a z pewnościa sam znajdziesz kilka szczegółów różniacych obie Iskry. 1. Złe wzory szachownic (to mi sie najbardziej rzuciło w oczy) 2. Brak sciany za fotelem pilota, niestety zostawiłes z tyłu dziurę za raz za którą jest silnik 3. Poułamywane końcówki rurek pitota na końcach skrzydeł 4. no i te niedokładności w malowaniu kamuflażowym... Ale brawo za podjęcie ciekawego tematu naszej jedynaczki Cytuj
Grzes Napisano 8 Października 2007 Napisano 8 Października 2007 No to dałem ciała . Nie przesadzaj!!! Część błędów jest do skorygowania Cytuj
adil Napisano 8 Października 2007 Autor Napisano 8 Października 2007 Najzabawniejsze jest to że kalki miłem nałożone poprawnie tylko coś mie napadło żeby je zmienić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi