maslav Napisano 26 Kwietnia 2014 Share Napisano 26 Kwietnia 2014 Czy ktoś z szanownych kolegów widział i dysponuje archiwalnymi zdjęciami Mistela 5 ? (he162+Arado E377), czy ktoś wie czy malowania z instrukcji Revella i Dragona mają jakies potwierdzenie w źródłach czy też to oparte na standardowych schematach malowania wymysły marketingowe i czy istnieją zdjęcia fragmentów Mistela, chodzi mi szczególnie o elementy mocowania He162 do E77. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek65 Napisano 26 Kwietnia 2014 Share Napisano 26 Kwietnia 2014 Muszę Cię zmartwić - to był tylko projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maslav Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2014 No tak, bojowo tego nie użyto ale może są jakieś zdjęcia prototypów, jeśli nie całości to przynajmniej samej E377 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek65 Napisano 26 Kwietnia 2014 Share Napisano 26 Kwietnia 2014 Ze względu na koniec wojny E.377 pozostała tylko projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maslav Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2014 To własciwie chyba dobrze, mam schemat malowania He162 a E77 można w całości pomalować na RLM76... nie będzie błędu . Pozostaje mi tylko łączenie obu maszyn bo te "zawiasy" zaproponowane przez DRAGONA wyglądają jakoś mało realnie, po prostu je wywalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 27 Kwietnia 2014 Share Napisano 27 Kwietnia 2014 Witam! Rysunków poszukaj w starych numerach NTW, TWH lub "Lotnictwa"-nic lepszego ci nie wymyślę. Złącz między maszynami nie widziałem, ale zapewniam, że Niemcy miewali baaardzo dziwne pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maslav Napisano 27 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2014 Wielkie dzięki Panowie, zdaje się że maszyna istniała tylko na uproszczonych rysunkach więc bardziej muszę oprzeć się na mojej inwencji twórczej niż na dokumentacji (której prawdopodobnie nie ma i nigdy nie było) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi