Siudson Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam! Chciałem przedstawić i poddać ocenie mój pierwszy czołg. Miejcie litość http://siudson.imgur.com/all/ Poprawione teraz sie da wejść chyba ;) http://siudson.imgur.com Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Siudson's images are not publicly available. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siudson Napisano 28 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Spróbuje naprawić i poprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid9712 Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Mi osobiście tak obdrapane i poobijane czołgi się nie podobają za bardzo ale mógłbyś gąsienice trochę ułożyć, ponieważ są napięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siudson Napisano 28 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2014 No właśnie nie miałem pomysłu jak to zrobić a chciałem jeszcze zacieki porobić ale nie wiedziałem jak. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 2 Maja 2014 Share Napisano 2 Maja 2014 Być może to wina zdjęć, ale kolor rdzy na wydechu wydaje się zbyt intensywny, w dodatku lepiej wyglądałoby gdyś nawiercił otwory w rurach ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siudson Napisano 3 Maja 2014 Autor Share Napisano 3 Maja 2014 no bo jest zbyt intensywny a co do otworów to nie wiem jak i nie wiem czym, bo nie mam jeszcze takiego sprzętu a co do rdzy to nigdy wcześniej jej nie robiłem więc trzeba ćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi