Jakub W. Napisano 12 Października 2007 Share Napisano 12 Października 2007 Witaj Na pytanie ci nie odpowiem bo jestem pancerniakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 12 Października 2007 Share Napisano 12 Października 2007 witaj, poszukaj odpowiedzi na swoje pytanie TU jak nic nie znajdziesz to pewnie żadnego modelu nie ma, pozostają wtedy przeróbki Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunspot Napisano 12 Października 2007 Share Napisano 12 Października 2007 Z polskich okrętów podwodnych ery WWII można kupić tylko Orła, Sępa i Sokoła/Dzika. O ile wiem modeli Wilka, Rysia ani Żbika nie ma w plastiku. Co innego w kartonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 12 Października 2007 Share Napisano 12 Października 2007 Witaj Osobiście się nie spotkałem z takim modelem; można ewentualnie poszukać na stronie sklepów modelarskich. Dość dużo okrętów w skali 1:400 jest na http://wcm.com.pl/. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 3 Grudnia 2007 Share Napisano 3 Grudnia 2007 Po skończeniu 21 bis w barwach naszej kochanej MW zabieram się za coś pływajacego. Ze zbiorów niesklejonych modeli wybów padł na ORP Ryś (zywica HP Models - 1:700). Mam problem bo szukam jakiegokolwiek schematu malowania tej jednostki i nic. jedyny rzut boczny kolorowy znalazłem na okładce książki Polskie Okręty Podwodne 1926-1969. czy ktoś z kolegów mógłby mi pomóc w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi