Jarzomb Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Witam wszystkich modelarzy. W składanie plastikowych modeli bawiłem się będąc dzieckiem jednak z wiekiem znalazły się inne zainteresowania i nie koniecznie lepsze i mądrzejsze Aktualnie mam 23 lata i ostatnio stwierdziłem ze fajnie będzie wrócić do pasji z dzieciństwa. Jest to mój pierwszy model złożony po 13 letniej przerwie. Robiłem go pędzlem i aerografem. Model składało mi się bardzo przyjemnie i jedyny problem był tylko z dopasowaniem płyt na wieży. Cały model prosto z pudła bez żadnych dodatków Każdą krytykę przyjmę na klatę ale jeszcze bardziej czekam na pomocne rady. Pozdrawiam i zapraszam do oglądania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarzomb Posted May 28, 2014 Author Share Posted May 28, 2014 Poleca ktoś jakiś dobry hosting zdjęć żeby te fotki w poście były większe i nie trzeba było na nie klikać aby zobaczyć w normalnych rozmiarach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 photobucket.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Czołgista Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Google+ udostępniasz fotke otwierasz i klikasz aby skopiować url grafiki i wkejasz na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zekar Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Jak robiłeś zimowy kamuflaż? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Czołgista Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Chyba na lakier do włosów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarzomb Posted May 28, 2014 Author Share Posted May 28, 2014 Jak robiłeś zimowy kamuflaż? Dałem zielony podkład, na to airbrushem zrobiłem biały kolor zastawiajac troche zielonego i na koniec suchym pędzlem dodałem ciemnej zieleni Chyba na lakier do włosów Chyba na lakier do włosów Nie rozumiem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zekar Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Chodzi o metodę tzw. "na lakier do włosów" łatwy sposób na zrobienie efektownego zimowego kamo lub obić. Zajrzyj tutaj: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=104&t=38475 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Czołgista Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Zekar ci wyjaśnił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts