Jarzomb Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 Witam wszystkich modelarzy. W składanie plastikowych modeli bawiłem się będąc dzieckiem jednak z wiekiem znalazły się inne zainteresowania i nie koniecznie lepsze i mądrzejsze Aktualnie mam 23 lata i ostatnio stwierdziłem ze fajnie będzie wrócić do pasji z dzieciństwa. Jest to mój pierwszy model złożony po 13 letniej przerwie. Robiłem go pędzlem i aerografem. Model składało mi się bardzo przyjemnie i jedyny problem był tylko z dopasowaniem płyt na wieży. Cały model prosto z pudła bez żadnych dodatków Każdą krytykę przyjmę na klatę ale jeszcze bardziej czekam na pomocne rady. Pozdrawiam i zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarzomb Napisano 28 Maja 2014 Autor Share Napisano 28 Maja 2014 Poleca ktoś jakiś dobry hosting zdjęć żeby te fotki w poście były większe i nie trzeba było na nie klikać aby zobaczyć w normalnych rozmiarach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 photobucket.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 Google+ udostępniasz fotke otwierasz i klikasz aby skopiować url grafiki i wkejasz na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 Jak robiłeś zimowy kamuflaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 Chyba na lakier do włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarzomb Napisano 28 Maja 2014 Autor Share Napisano 28 Maja 2014 Jak robiłeś zimowy kamuflaż? Dałem zielony podkład, na to airbrushem zrobiłem biały kolor zastawiajac troche zielonego i na koniec suchym pędzlem dodałem ciemnej zieleni Chyba na lakier do włosów Chyba na lakier do włosów Nie rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 Chodzi o metodę tzw. "na lakier do włosów" łatwy sposób na zrobienie efektownego zimowego kamo lub obić. Zajrzyj tutaj: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=104&t=38475 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 Zekar ci wyjaśnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi