oltrans Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Witam chciałbym dziś zaprezentować mój pierwszy model został on skończony jakoś 15-16 lat temu,przeżył 2 przeprowadzki oraz inne rzeczy.Został zrobiony na szybko (Nie miałem w tedy żadnego doświadczenia )W tym okresie czasu prawie nie miałem czasu.Teraz jakoś troszkę się go zrobiło i wyjąłem model z szafy i postanowiłem zrobić mu renowację.Nadwozie to samoróbka.Model ma drobne nie doróbki (brak poręczy, znaczków i jeszcze pary rzeczy )Zdjęcia nie są dobre przez brak pogody gdy tylko ona wróci zrobię parę w ładnym słońcu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hemi303 Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Model ciekawy mam nadzieję, że odbudowa czyli "odnowa biologiczna" dobrze mu zrobi i będzie wyglądał świetnie. Tego życzę i powodzonka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeka6 Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Petek przepiekny, ale te fioletowe wydechy psuja efekt. Moim zdaniem powinny zostac chromowane, przybrudzone i wtedy model bajka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oltrans Posted June 6, 2014 Author Share Posted June 6, 2014 Niestety mi też on nie pasuje ale miałem wybór pomiędzy przestarzałym i po obrywanym chromem a tym co mam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts