oltrans Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 Witam chciałbym dziś zaprezentować mój pierwszy model został on skończony jakoś 15-16 lat temu,przeżył 2 przeprowadzki oraz inne rzeczy.Został zrobiony na szybko (Nie miałem w tedy żadnego doświadczenia )W tym okresie czasu prawie nie miałem czasu.Teraz jakoś troszkę się go zrobiło i wyjąłem model z szafy i postanowiłem zrobić mu renowację.Nadwozie to samoróbka.Model ma drobne nie doróbki (brak poręczy, znaczków i jeszcze pary rzeczy )Zdjęcia nie są dobre przez brak pogody gdy tylko ona wróci zrobię parę w ładnym słońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hemi303 Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 Model ciekawy mam nadzieję, że odbudowa czyli "odnowa biologiczna" dobrze mu zrobi i będzie wyglądał świetnie. Tego życzę i powodzonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 5 Czerwca 2014 Share Napisano 5 Czerwca 2014 Petek przepiekny, ale te fioletowe wydechy psuja efekt. Moim zdaniem powinny zostac chromowane, przybrudzone i wtedy model bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oltrans Napisano 6 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2014 Niestety mi też on nie pasuje ale miałem wybór pomiędzy przestarzałym i po obrywanym chromem a tym co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi