emeryt Napisano 9 Czerwca 2014 Share Napisano 9 Czerwca 2014 Witam wpadł mi w ręce model s-tu "Sentinel"Z II Wś.i tyle wiem.Poszukuję planów ,oraz schematów malowania.A może ktoś wie jak a firma wypuściła model Sentinela.Pozdrawiam-Janusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireneusz Napisano 19 Czerwca 2014 Share Napisano 19 Czerwca 2014 Witaj ,trochę wiadomości na temat samolotu i modelu https://www.google.pl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=stinson+sentinel+drawings Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emeryt Napisano 20 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2014 Bardzo ci dziękuję-Pomocne mam model pipera,i ten niejako byłby do pary.Pozdrawiam-Janusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi