bodzio5432 Napisano 21 Czerwca 2014 Share Napisano 21 Czerwca 2014 (edytowane) Witam. Od dłuższego czasu jestem aktywnym obserwatorem forum i zdecydowałem się pokazać własny model. Jest to mój drugi model ciężarówki, a pierwszy, który malowałem. Wnętrzem nie będę się chwalił, bo trochę nie wyszło tak jakbym tego chciał. Ogólnie jestem zadowolony i dumny ze swojej pracy, aczkolwiek jest kilka rzeczy do których mógłbym się przyczepić i wiem że mógłbym to zrobić lepiej. Zatem zapraszam do oglądania, komentowania i krytyki ;). I silnik ( widoczne niedomalowania zostały domalowane;) ) Edytowane 21 Czerwca 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 21 Czerwca 2014 Share Napisano 21 Czerwca 2014 Fajny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz13 Napisano 3 Lipca 2014 Share Napisano 3 Lipca 2014 Sklejałem ten model jako mój pierwszy i wiem ze jest trudny . Fajnie ci to wyszło, nie pomalowałeś uszczelek zwróć uwage na uszczelki w nastepnym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio5432 Napisano 5 Lipca 2014 Autor Share Napisano 5 Lipca 2014 Uszczelki są ledwo zaznaczone przy bocznych szybach, nie chciałem sobie zbytnio uwalić lakieru. Miałem dużo problemów z zamontowaniem przednich szyb, a jak już je wkleiłem, to przypomniałem sobie o przedniej uszczelce. Jak nabiore wprawy to poprawie jeszcze listwy na sleeperze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi