Frescopf Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Witam Mam dylema jaki model F-15 w wersji E w 1/48 wybrac do swojej kolekcji ?? Mam z z Academy ale jak porownalem z modelem Italieri to sama faktura modelu z Academy jakoś mi się nie podoba. Mysle o Eaglu z Revella w wersji E , słyszałem że jest niezły. O Hasegawie nie piszę bo droga. Czy ktos moze mi powiedzieć wiecej o modelu z Revella ?? Bedę wdzięczny i czekam niecierpliwie na wieści pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Może to Ci pomoże... http://modelingmadness.com/scotts/mod/f15epreview.htm http://modelingmadness.com/scotts/mod/f15e.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Revell i tylko Revell viewtopic.php?t=1143&highlight=f15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frescopf Napisano 16 Października 2007 Autor Share Napisano 16 Października 2007 wielkie dzieki. Faktura modelu do Academy to niebo a ziemia. Bedzie fajny modelik Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Tylko Revell. Hasegawę wybij sobie z głowy bo już nie spełnia współczesnych standardów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Tez popełniłem ten model z revell-a jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azawakh Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 okonek fajna fotka, miło się na nią patrzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 Okonek a co stoi na drugim planie tylko koła widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 F-117A ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 Okonek a co stoi na drugim planie tylko koła widaćF-117 - można poznać po charakterystycznych statecznikach wystających spoza tyłu F-15. Pozdrawiam EDIT: byłeś szybszy, mirage3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 Andrzej, a z jakiej firmy jest ta 117 stka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 Staruszek Monogram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi