EDI Napisano 1 Lipca 2014 Share Napisano 1 Lipca 2014 Witam mam pytanie odnośnie munduru typu liść dębu. Z tego co się połapałem są dwa rodzaje jesienny i letni o ile się nie mylę, jakich kolorów użyć do malowania bo z tego co sam się próbowałem zorientować to prawie wolna amerykanka a dla mnie to trochę obcy temat. Jak mógł bym prosić to kolory Gunze. Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EDI Napisano 2 Lipca 2014 Autor Share Napisano 2 Lipca 2014 Halo jest jest tam kto. Może inne pytanie w ww kamuflażu kolor bazowy to odcień brązu a jaki bazowy jest w kamo wz Platan 3. Proszę POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 2 Lipca 2014 Share Napisano 2 Lipca 2014 Przestań się dobijać o odpowiedz, której nie uzyskasz... bo to nie ten dział! Poproś admina o przeniesienie do odpowiedniego działu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi