Skocz do zawarto艣ci

Junkers Ju87 STUKA 1:72 Revell

GRUMCAJS

Rekomendowane odpowiedzi

Siema

Chcia艂 bym wam przedstawi膰 samolot Junkers Ju 87 Stuka B2 od Revella jak z艂o偶y艂em .

Model wymaga艂 niewielkiego u偶ycia szpachli poza tym jest ca艂kiem udany po za owiewk膮 kt贸ra by艂a nie r贸wna i musia艂em wklei膰 w pozycji zamkni臋tej ,a szkoda ;/

W sztukasie doda艂em od siebie karabiny w skrzyd艂ach oraz karabin strzelca wszystko zrobione z igie艂 lekelarskich .

Po raz pierwszy zrobi艂em efekt ugi臋tych opon .

Z owiewk膮 posz艂o mi kiepsko nie umy艂em od 艣rodka 艣lad贸w moich palc贸w i teraz je wida膰 i ramy s膮 za szerokie do tego chyba za bardzo przy brudzilem sp贸d samolotu .

Model malowany p臋dzlem Farby i reszta revell

Sami ocenicie ;)

Malowanie i kalkomanie takie jakie proponuje Revell. Wybra艂em samolot kt贸ry bra艂 udzia艂 w kompani ba艂ka艅kij . Nie uda艂o mi si臋 zbyt wiele dowiedzie膰na jego temat .

Nie wiem kto pilotowa艂 samolot z oznaczeniami T6+CK .II sztab Sturzkampfgeschwader 2 'Immelmann' dywizjonu podczas kompani Ba艂ka艅skiej stacjonowa艂 w :

3.41 - 4.41 Belica -Bu艂garia

4.41 - 5.41 Larisa, Chalkida,Korynt -Grecja

5.41 - 22.5.41 Molaoi - Grecja

22.5.41 - 6.41 Argos - Grecja

Grup膮 w tym okresie dowodzi艂 : kapitan?Hptm Hubertus Hitschhold

Galeria :

61xid.jpg

vimeq.jpg

efqx.jpg

5e4a.jpg

hsgk.jpg

vsvug.jpg

lyu89.jpg

9kru.jpg

https://imageshack.com/i/ms5e4aj

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

• Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.