GRUMCAJS Napisano 14 Lipca 2014 Share Napisano 14 Lipca 2014 Siema Chcia艂 bym wam przedstawi膰 samolot Junkers Ju 87 Stuka B2 od Revella jak z艂o偶y艂em . 聽 Model wymaga艂 niewielkiego u偶ycia szpachli poza tym jest ca艂kiem udany po za owiewk膮 kt贸ra by艂a nie r贸wna i musia艂em wklei膰 w pozycji zamkni臋tej ,a szkoda ;/ W sztukasie doda艂em od siebie karabiny w skrzyd艂ach oraz karabin strzelca wszystko zrobione z igie艂 lekelarskich . Po raz pierwszy zrobi艂em efekt ugi臋tych opon . Z owiewk膮 posz艂o mi kiepsko nie umy艂em od 艣rodka 艣lad贸w moich palc贸w i teraz je wida膰 i ramy s膮 za szerokie do tego chyba za bardzo przy brudzilem sp贸d samolotu . Model malowany p臋dzlem Farby i reszta revell Sami ocenicie ;) 聽 Malowanie i kalkomanie takie jakie proponuje Revell. Wybra艂em samolot kt贸ry bra艂 udzia艂 w kompani ba艂ka艅kij . Nie uda艂o mi si臋 zbyt wiele dowiedzie膰na jego temat . Nie wiem kto pilotowa艂 samolot z oznaczeniami T6+CK .II sztab Sturzkampfgeschwader 2 'Immelmann' dywizjonu podczas kompani Ba艂ka艅skiej stacjonowa艂 w : 3.41 - 4.41 Belica -Bu艂garia 4.41 - 5.41 Larisa, Chalkida,Korynt -Grecja 5.41 - 22.5.41 Molaoi - Grecja 22.5.41 - 6.41 Argos - Grecja Grup膮 w tym okresie dowodzi艂 : kapitan?Hptm Hubertus Hitschhold 聽 Galeria : 聽 https://imageshack.com/i/ms5e4aj Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
rogalla Napisano 18 Lipca 2014 Share Napisano 18 Lipca 2014 Bardzo ladny plug . Idzie coraz lepiej. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
GRUMCAJS Napisano 22 Lipca 2014 Autor Share Napisano 22 Lipca 2014 Do p艂uga mu daleko Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.