GRUMCAJS Napisano 14 Lipca 2014 Share Napisano 14 Lipca 2014 Siema Chciał bym wam przedstawić samolot Junkers Ju 87 Stuka B2 od Revella jak złożyłem . Model wymagał niewielkiego użycia szpachli poza tym jest całkiem udany po za owiewką która była nie równa i musiałem wkleić w pozycji zamkniętej ,a szkoda ;/ W sztukasie dodałem od siebie karabiny w skrzydłach oraz karabin strzelca wszystko zrobione z igieł lekelarskich . Po raz pierwszy zrobiłem efekt ugiętych opon . Z owiewką poszło mi kiepsko nie umyłem od środka śladów moich palców i teraz je widać i ramy są za szerokie do tego chyba za bardzo przy brudzilem spód samolotu . Model malowany pędzlem Farby i reszta revell Sami ocenicie ;) Malowanie i kalkomanie takie jakie proponuje Revell. Wybrałem samolot który brał udział w kompani bałkańkij . Nie udało mi się zbyt wiele dowiedziećna jego temat . Nie wiem kto pilotował samolot z oznaczeniami T6+CK .II sztab Sturzkampfgeschwader 2 'Immelmann' dywizjonu podczas kompani Bałkańskiej stacjonował w : 3.41 - 4.41 Belica -Bułgaria 4.41 - 5.41 Larisa, Chalkida,Korynt -Grecja 5.41 - 22.5.41 Molaoi - Grecja 22.5.41 - 6.41 Argos - Grecja Grupą w tym okresie dowodził : kapitan?Hptm Hubertus Hitschhold Galeria : https://imageshack.com/i/ms5e4aj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogalla Napisano 18 Lipca 2014 Share Napisano 18 Lipca 2014 Bardzo ladny plug . Idzie coraz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRUMCAJS Napisano 22 Lipca 2014 Autor Share Napisano 22 Lipca 2014 Do pługa mu daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi