GRUMCAJS Napisano 14 Lipca 2014 Napisano 14 Lipca 2014 Siema Chciał bym wam przedstawić samolot Junkers Ju 87 Stuka B2 od Revella jak złożyłem . Model wymagał niewielkiego użycia szpachli poza tym jest całkiem udany po za owiewką która była nie równa i musiałem wkleić w pozycji zamkniętej ,a szkoda ;/ W sztukasie dodałem od siebie karabiny w skrzydłach oraz karabin strzelca wszystko zrobione z igieł lekelarskich . Po raz pierwszy zrobiłem efekt ugiętych opon . Z owiewką poszło mi kiepsko nie umyłem od środka śladów moich palców i teraz je widać i ramy są za szerokie do tego chyba za bardzo przy brudzilem spód samolotu . Model malowany pędzlem Farby i reszta revell Sami ocenicie ;) Malowanie i kalkomanie takie jakie proponuje Revell. Wybrałem samolot który brał udział w kompani bałkańkij . Nie udało mi się zbyt wiele dowiedziećna jego temat . Nie wiem kto pilotował samolot z oznaczeniami T6+CK .II sztab Sturzkampfgeschwader 2 'Immelmann' dywizjonu podczas kompani Bałkańskiej stacjonował w : 3.41 - 4.41 Belica -Bułgaria 4.41 - 5.41 Larisa, Chalkida,Korynt -Grecja 5.41 - 22.5.41 Molaoi - Grecja 22.5.41 - 6.41 Argos - Grecja Grupą w tym okresie dowodził : kapitan?Hptm Hubertus Hitschhold Galeria : https://imageshack.com/i/ms5e4aj Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi