dark2 Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Witam ! W ramach nabierania wprawy wziąłem się za niedokończone x czasu temu modele. Mam takie F-16 C z Italeri - trochę zdezelowane, zgubione koła, płetwa pod kadłubem, połamane końcówki skrzydeł. O ile na te ostatnie mam pomysły jak zrobić - o tyle nie wiem co z kółkami. Może, macie jakiś pomysł jak, z czego - dorobić..?? Darek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymeeeek Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 ja mam takowe kółka mogę odsprzedać jak chcesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark2 Posted October 17, 2007 Author Share Posted October 17, 2007 W sumie nie myślałem o zakupie - a raczej o tym jak zrobić je z "niczego", ale jest to też jakieś rozwiązanie. Podaj proszę szczegóły na pw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin84 Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 wg mnie zrobic z poliestyrenu i tyle to byloby najlepsze rozwiazanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek R Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Ja sprawdzę czy mam takowe kola jak coś to ci podeśle napisz na pw albo gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark2 Posted November 12, 2007 Author Share Posted November 12, 2007 Ok, z kółkami sobie poradziłem - dobrałem jakiś podobny rozmiar . Model pomalowałem i chciałbym się zabrać za kalki - mam jeszcze oryginalny arkusz kalkomanii - ale niestety bez sposobu ich rozmieszczenia - generalnie nie powinno to sprawiać problemu - tylko nie bardzo wiem, które z linii w które miejsca - może ktoś ma pod ręką instrukcję i mógłby wrzucić fotkę tak żeby były widoczne numerki tych pasków ? (bo googla jakoś nie zmusiłem do pozytywnej odp..) Pozdrawiam Darek aha zestaw Italeri 0188 F-16 C/D Night Falcon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts