dark2 Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 Witam ! W ramach nabierania wprawy wziąłem się za niedokończone x czasu temu modele. Mam takie F-16 C z Italeri - trochę zdezelowane, zgubione koła, płetwa pod kadłubem, połamane końcówki skrzydeł. O ile na te ostatnie mam pomysły jak zrobić - o tyle nie wiem co z kółkami. Może, macie jakiś pomysł jak, z czego - dorobić..?? Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 ja mam takowe kółka mogę odsprzedać jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dark2 Napisano 17 Października 2007 Autor Share Napisano 17 Października 2007 W sumie nie myślałem o zakupie - a raczej o tym jak zrobić je z "niczego", ale jest to też jakieś rozwiązanie. Podaj proszę szczegóły na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin84 Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 wg mnie zrobic z poliestyrenu i tyle to byloby najlepsze rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 Ja sprawdzę czy mam takowe kola jak coś to ci podeśle napisz na pw albo gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dark2 Napisano 12 Listopada 2007 Autor Share Napisano 12 Listopada 2007 Ok, z kółkami sobie poradziłem - dobrałem jakiś podobny rozmiar . Model pomalowałem i chciałbym się zabrać za kalki - mam jeszcze oryginalny arkusz kalkomanii - ale niestety bez sposobu ich rozmieszczenia - generalnie nie powinno to sprawiać problemu - tylko nie bardzo wiem, które z linii w które miejsca - może ktoś ma pod ręką instrukcję i mógłby wrzucić fotkę tak żeby były widoczne numerki tych pasków ? (bo googla jakoś nie zmusiłem do pozytywnej odp..) Pozdrawiam Darek aha zestaw Italeri 0188 F-16 C/D Night Falcon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi