DBauer Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Czy tygrysy królewskie porshe występowały bez zimmeritu? Pytam bo chce usprawiedliwić to że mój jest bez (jeszcze go nie skończyłem). Jeżeli tak to prosze o jakieś fotki Z góry dzięki PS. Znalazłem taką fotke i nie widać czy zimmerit jest czy nie. Co o tym myślicie? http://www.panzer.punkt.pl/panzers/3_ktiger/027_ktiger.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Ten na zdjęciu nie ma zimmeritu, śmiało możesz zrobić kociaka bez niego. Ewentualnie możesz przecież zrobić jednostkę fikcyjną, albo posłużyć się wyobraźnią- przecież nie każdy KT co do jednego został sfotografowany ;D. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 WSZYSTKIE seryjne pojazdy z wieżą dla podwozia Porsche były pokryte Zimmeritem. Pojazd na zdjęciu też (Fgst. Nr. 280031, wyprodukowany w maju '44). PS Tylko prototypy nie były pokryte pastą - ale czekałoby Cię trochę pracy by przerobić seryjnego KT na pojazd Verschus-Serie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 19 Października 2007 Autor Share Napisano 19 Października 2007 No to będzie fikcyjny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi