holikpzl Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Model bardzo prosty i przyjemny w klejeniu szpachli prawie w ogóle nie trzeba używać.W moim wykonaniu jednak nie wyszedł tak dobrze jak zakładałem na początku, jak zwykle musiałem coś skopać w tym wypadku owiewkę i spód modelu. No ale cóż oceńcie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 17 Sierpnia 2014 Share Napisano 17 Sierpnia 2014 Faktycznie z owiewki z tobą wygrała ale następnym razem będzie lepiej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 17 Sierpnia 2014 Share Napisano 17 Sierpnia 2014 Pędzelkiem malowałeś?? Spróbuj pobawić się w wash, dużo zmienią linie podziału blach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holikpzl Napisano 18 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2014 Właśnie mam zamiar zrobić mu washa i wrzucić lepsze fotki Malowałem pędzlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi