bil Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Modele robiłem w swoich wolnych chwilach przez około 2 lata. Myślę, że woda wyszła dobrze. Obraz przedstawia żołnierzy Waffen SS, wycofujących się z frontu wschodniego. Figurki z firmy Tamya, niemieccy spadochroniarze z firmy Dragon, modele wozów bojowych z firmy Tamya i Stug4 z firmy Akademy. Podstawa wydrążona ze styropianu, na to nałożona masa z piasku wymieszana z klejem Wikolem i pomalowana na biało. Drzewa wykonane z korzeni śliwy. Rzeka zrobiona z masy ropopochodnej, z której się wykonuje również znicze. Kolor uzyskujemy z barwnika jakiego koloru chcemy użyć. Modele i figurki malowane ręcznie bez użycia aleografu. Kliknij na zdjęcie aby powiększyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 bil. Podejrzewam ,że to twoja pierwsza albo z pierwszych dioram. Co mi się podoba:woda i dach domu. Co bym zmienił: Na śnieg zastosowałbym sodę oczyszczoną. Można ją kleić na różne sposoby. Brak cieni na figurkach. Na temat pojazdów się nie wypowiadam bo to nie moja mocna strona. Spróbuj drugim razem od mniejszych dioram np.obiekt, pojazd i 2-4 figurki. Ćwicz, jeszcze raz ćwicz. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszskc21 Napisano 17 Listopada 2014 Share Napisano 17 Listopada 2014 A mi się podoba i to nawet bardzo:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszskc21 Napisano 17 Listopada 2014 Share Napisano 17 Listopada 2014 a jak dokładnie zrobiłeś ta wodę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi