Dorotka Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Dziś naszło mnie na poznanie kilku technik, z którymi przy samochodowych przygodach nie miałem do czynienia... Wyjąłem więc z magazynu jakiś "nazistowski pomiot" (wiem, wiem) i próbowałem coś podziałać w kabinie... Jest to moja pierwsza kabina w życiu, tak więc upraszam o wyrozumiałość i dużą dawkę poczucia humoru... Nie powiem żebym się jakoś specjalnie przykładał - całą sprawę traktuję jako "próbkę". Kolory zastosowałem takie jakie miałem, ale nie o to chodzi... Chodzi o to raczej czy "kierunek jest właściwy" oraz wszelkie uwagi "jeszcze to" i "jeszcze tamto" ale w sferze malowania nie detali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 22 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi