Marcinkedziak Napisano 26 Sierpnia 2014 Napisano 26 Sierpnia 2014 Witam serdecznie Poszukuję informacji na temat zrobienia imitacji drzew, roślinności itp. A mianowicie: Zamierzam zbudować małą dioramkę . W roli głównej MARDER I stojący gdzieś w okopie i ukryty za nałożonymi na pancerz połamanymi gałązkami, krzakami, itp. Może ktoś z Was robił taką dioramkę. I jeszcze jedna prośba. Czy wiecie jak były malowane Sowieckie czołgi od środka. Konkretnie KV-1. Przejrzałem trochę zdjęć w necie ale nic nie znalazłem. Zamierzam zrobić pootwierane włazy w modelu no i tak trochę głupio było by zostawić je nie pomalowanymi od środka. Wiem że jak wsadzę w nie tam ,,Taknisty,, to i tak będzie mało co widać. No ale zawsze to jakoś inaczej będzie wyglądało z pomalowanym środkiem. Pozdrawiam Marcin Cytuj
neptun1939 Napisano 27 Sierpnia 2014 Napisano 27 Sierpnia 2014 Cześć. Wnętrze sowietów na biało. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi