siem tasiem Napisano 5 Września 2014 Share Napisano 5 Września 2014 Witam chciałbym zamieścić zdjęcia jednej z moich pierwszych dioram przedstawiających próbę przedarcia się Rosjan przez prowizoryczną obronę niemieckich piechurów przy wsparciu pak-a 36. zdjęć jest tylko tyle gdyż ściągnąłem je z face'a. jestem na urlopie u dziewczyny i nie mam dostępu do swojej galerii. mam nadzieję, że odrobiłem lekcję. pozdrawiam zdjęcia są jakie są bo robiłem je starym aparatem. druga diorama przedstawia przebijających się krasnoarmiejców ze wsparciem t - 34 z Unimodels. nie mam tych zdjęć z w/w względów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryn3k Napisano 6 Września 2014 Share Napisano 6 Września 2014 Ja nic nie widze, to raz. Dwa, jezeli nie masz dostepu do dobrych zdjec czy czegos tam, to nie wrzucaj nic na sile, poczekaj, az wrocisz z urlopu i wrzuc takie jak maja byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sashasuman Napisano 18 Grudnia 2014 Share Napisano 18 Grudnia 2014 Jak się znajdą chętni, to założymy. Powodzenie projektu grupowego MiG-29 nie wróży zbyt dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi