siem tasiem Napisano 5 Września 2014 Napisano 5 Września 2014 Witam chciałbym zamieścić zdjęcia jednej z moich pierwszych dioram przedstawiających próbę przedarcia się Rosjan przez prowizoryczną obronę niemieckich piechurów przy wsparciu pak-a 36. zdjęć jest tylko tyle gdyż ściągnąłem je z face'a. jestem na urlopie u dziewczyny i nie mam dostępu do swojej galerii. mam nadzieję, że odrobiłem lekcję. pozdrawiam zdjęcia są jakie są bo robiłem je starym aparatem. druga diorama przedstawia przebijających się krasnoarmiejców ze wsparciem t - 34 z Unimodels. nie mam tych zdjęć z w/w względów Cytuj
Kryn3k Napisano 6 Września 2014 Napisano 6 Września 2014 Ja nic nie widze, to raz. Dwa, jezeli nie masz dostepu do dobrych zdjec czy czegos tam, to nie wrzucaj nic na sile, poczekaj, az wrocisz z urlopu i wrzuc takie jak maja byc. Cytuj
sashasuman Napisano 18 Grudnia 2014 Napisano 18 Grudnia 2014 Jak się znajdą chętni, to założymy. Powodzenie projektu grupowego MiG-29 nie wróży zbyt dobrze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi