bartass. Napisano 23 Października 2007 Share Napisano 23 Października 2007 Zakupiłem lotniskowiec Roosevelt z ITALERI w skali 1:720, bo od dluzszego czasu za mna juz chodzil. Czy ktos moze juz go skladal? Chodzi mi wlasciwie o kolorystyke samego okretu jak i detali na nim. W pudleku byla tylko anglojezyczna instrukcja, ale z fotek na pudelku wiele szczegolow nie moge dostrzec, szukalem w necie, ale tez nie za bardzo :( Prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 23 Października 2007 Share Napisano 23 Października 2007 bartass - chciałem Ci podać konkretne linki ale zmieniłem zdanie po tym ile stron znalazłem po wpisaniu w google "CVN 71". Wpisz sobie i pooglądaj Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass. Napisano 24 Października 2007 Autor Share Napisano 24 Października 2007 I tak jestem bardzo wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi