war_men Napisano 14 Września 2014 Share Napisano 14 Września 2014 http://www.perthmilitarymodelling.com/newkitnews/plusmodel.html przeszukując internet znalazłem powyższą równiarkę i moim pytaniem jest czy to model II wojenny czy powojenny ponieważ znalazłem jakąś stronę że była produkowana od 1957 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
war_men Napisano 14 Września 2014 Autor Share Napisano 14 Września 2014 znalazłem zdjęcie podobnej równiarki ale nie mogę uruchomić imageshack (dawno nie uruchamiałem) link do zdjęcia http://histomil.com/viewtopic.php?f=338&t=3918&start=3010&hilit=ship Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 14 Września 2014 Share Napisano 14 Września 2014 wrzuć temat do poprawnego działu tj pojazdy wojskowe. Ta wyrównywarka to temat jak najbardziej IIWŚ. Dwie Fotografie które posiadam(widok z przodu i z tyłu) jednoznacznie ukazują że takiego sprzętu używali saperzy 2. Korpusu Polskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
war_men Napisano 14 Września 2014 Autor Share Napisano 14 Września 2014 dziękuje koledze za pomoc ale nie ma wyrównywarek są Równiarki, może brzmi to jak czepianie ale jestem inż od budowy dróg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 14 Września 2014 Share Napisano 14 Września 2014 jestem inż od budowy dróg Smiechem żartem to patrząc na stany dróg w Polsce to nie ma czym się chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloszek28 Napisano 14 Września 2014 Share Napisano 14 Września 2014 Stan dróg podobny do pisowni krajowych inżynierów! Bylejakość ponad wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi