subaroman Napisano 7 Października 2014 Share Napisano 7 Października 2014 Przedstawiam kolejna, dokonczona po dobrych kilku latach, prace. Modeli w skali 1/24 produkcji Hasegawy. Model wykonany prosto z pudla, bez zadnych zadziwiajacych ulepszen, taki zwyczajny, ladnie wygladajacy samochodzik. Jedyne zmiany, ktore wprowadzilem, to obnizone zawieszenie, przygotowane pod asfaltowe kola (mam nadzieje, ze uda mi sie zdobyc odpowiednie felgi do tego modelu) oraz poprawione wloty powietrza na dachu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 2 Listopada 2014 Share Napisano 2 Listopada 2014 Fajnie. Wszystko do siebie pasuje. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthez Napisano 3 Listopada 2014 Share Napisano 3 Listopada 2014 Nie wiem dlaczego ale galerii nie widzę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi6661 Napisano 3 Listopada 2014 Share Napisano 3 Listopada 2014 Ona jest przepiękna ! Antenka i pasy z blaszek dodatkowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi