kasztann91 Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Witajcie Koledzy i Kolezanki:) Wracam po 10 latach do modelarstwa:D Mam pytanie mianowicie, chcialbym zlozyc Focke Wulf Fw190 D9 ,ten z czerwonym spodem i biaymi paskami. Znalazlem modele tamiya i academy w skali 1/48 i 1/72. lecz do 72 nie moge znalesc dodatkow, a nie zaprzeczam, ze chcialbym otworzyc w nim wszystko co jest mozliwe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Jeśli dobrze zrozumiałem to Twój pierwszy model po przerwie - moja rada sklej go bez dodatków (najlepiej sklej kilka modeli bez dodatków), polecam Tamiyię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasztann91 Napisano 12 Października 2014 Autor Share Napisano 12 Października 2014 Tak to moj pierwszy model, ale poprzez moja prace w zawodzie technika dentystycznego, mam duzo dokladnosci i i wlasnie chcialem otworzyc model wszystko co jest mozliwe w nim, kiedy otwieralem juz Avie S 199 z tego co pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 cóż spora część popularnych modeli a przy okazji dobrze wykonanych takich jak Tamiya, Eduard, Hasegawa czy Academy posiada akcesoria do waloryzacji takich firm jak Eduard, CMK, Aires, czy Pavla - oczywiście istnieje jeszcze kilku innych mniej znanych producentów takich jak świetny HGW czy Vector produkujący silniki Bristol do naszego Losia w 1:48; cóż Fw190 polecam z Hasegawy znajdzesz ładne dodatki w z firmy Aires, quickboost czy Eduard lub w ogóle zmianę koncepcji i zakup ProfiPacka z Eduarda - też jeszcze można dokupić jakiś dodatek np kokpit z Airesa http://www.mojehobby.pl/products/German-IIWW-Fighter-Focke-Wulf-Fw190D-9-6-marking-options.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi