SzymczaS Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 Jak poprawnie je wykonać? Wiem,że trzeba je łączyć "na ścisk",lecz rozpadają mi się co chwila gdy chcę je założyć na koła Ma ktoś sposób jak je zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaz1981 Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 Magic tracki się klei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paster03 Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 Korzystając z okazji, że kolega założył już temat o gąsienicach nie będę tworzyć kolejnego podobnego i zaśmiecał forum. Również sklejam King Tigera z MagicTrack'ami oraz Sturmtigera od Trumpetera z podobnym wynalazkiem i mam pytanie co ich malowania. Pomalowałem całego Sturmtigera, gąsienice mam osobno i nie chcę ich popsuć nieprawidłowym podejściem do sprawy. Prysnąć je podkładem, założyć na model i malować dalej? Najpierw założyć na model i dopiero cokolwiek malować? Martwię się głównie o to, że przy rozciąganiu podczas zakładania nawet cienka warstwa podkładu może popękać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymczaS Napisano 14 Października 2014 Autor Share Napisano 14 Października 2014 Ja najpierw bym je złożył i malował gotowe,bo może się okazać,że coś jest niedomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi