Szew Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Ilekroć patrzę na rysunki przedstwiające Super łosia, które są zrobione z fantazją i dodego dobrze technicznie. Ale zawsze dziwi mnie jedna sprawa. Czemu na tym samolocie widnieją polskie szachownice. Przecież jest ogólnie wiadomo że wszyscy europejscy sojusznicy Niemiec z wyjątkiem Włoch zmienieli w trakcie wojny znaki na krzyże żeby nie odróżniać się zbytnio od Luftwaffe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szew Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Może i tak ale ja nadal pozostanę przy swoim zdaniu. Zresztą jeśli chodzi o historię alternatywną to sojusz z niemcami jakoś do mnie nie przemawia. Już raz byliśmy w sojuszu z niemcami a dokładnie mówiąc z Prusami przeciwko Rosji, a po tym fakcie trudno było nas znaleść na mapie. Jak ja bym tworzył historię alternatywną to bym ją zaczoł modyfikować od wojny 1920 roku i całkowitej klęski bolszewików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Jak ja bym tworzył historię alternatywną to bym ją zaczoł modyfikować od wojny 1920 roku i całkowitej klęski bolszewików. No i co rosję(czy tam ZSRR) byśmy podbili? Wydaje mi się że jednak bliżej do niemców nam było (nie mylić z hitlerowcami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi