Marcus05 Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 Witam, w zaszłym roku takie "cóś" zrobiłem, wiem że jeszcze inne tematy "wiszą", ale powoli zdrowie szwankuje. Moja wersja modelu Tamiya Yamaha YZF_F1, troche warsztatu cd cd Koniec popatrz w lewe lustro Teraz nad tym modelem przysiaduje Pozdrawiam Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 Hej! Piękny motór Z ciekawości-z czego jest "lusterko" w lusterkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 27 Października 2014 Share Napisano 27 Października 2014 To jest Yamaha R1 a nie F1 :P,motorek ogólnie fajny,ale nie podoba mi się ten złoty łańcuch, owszem są ,ale nie całe złote ,poza tym ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus05 Napisano 27 Października 2014 Autor Share Napisano 27 Października 2014 Udzielam odpowiedzi Tromp, to jest samoprzylepna folia którą nabyłem jakiś czas temu na "Alledrogo", zreszta poczytałem o niej tu na Forum. Jest jeszcze w kilku innych miejscach Kuba115, tak masz rację, mój błęd to jest R1, z zestawu "TAIRA RACING". Ostatnie zdjęcie przedstawia nie R1, a model z "pudła" Tamiya 14112. Pozdrawiam Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 29 Października 2014 Share Napisano 29 Października 2014 Faktycznie mój błąd sorrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi6661 Napisano 31 Października 2014 Share Napisano 31 Października 2014 Ramę czym prysnąłeś ? To metalizer, folia czy w zestawie była rama imitująca aluminium ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus05 Napisano 4 Listopada 2014 Autor Share Napisano 4 Listopada 2014 "w zestawie była rama imitująca aluminium" Nawet dość dobrej jakości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 4 Listopada 2014 Share Napisano 4 Listopada 2014 Jakiej firmy folia na lusterko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi