JaRo90nh Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 Witam, Pozwolę sobie dodać kilka zdjęć modelu samolotu ( co prawda nie jest to plastik ) Model był wystawiony w dniu dzisiejszym na targach edukacji w Muzeum Lotnictwa w Krakowie, W realu sprawiał ogromne wrażenie na mnie, gdzie nie jestem entuzjastom tej tematyki. Co prawda zupełnie nie moja działka ( Nie jest to żaglowiec ) ale może kogoś zainteresuje model samolotu, Z góry przepraszam za jakość zdjęć ale byłem tam w pracy i nie dysponowałem przy sobie aparatem fotograficznym i czasem na ich robienie... Jeszcze raz Przepraszam Jakby było jeszcze jakieś zainteresowanie to posiadam kilka zdjęć prawdziwych samolotów będących na terenie muzeum PS: Nie wiem czy dobrym dziale dodałem temat, jeżeli nie to proszę o przeniesienie, W razie braku zainteresowania tematem proszę o usunięcie Pozdrawiam http://i1383.photobucket.com/albums/ah319/amelka2710/Muzeum%20lotnictwa%2021%2010%202014/CAM00268_zpse4c23461.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin94 Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 Witam Mam pyt. jaka to jest skala?? bo nie wiem.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloszek28 Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 Witam Mam pyt. jaka to jest skala?? bo nie wiem.Pozdr. 1:4.82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin94 Napisano 23 Października 2014 Share Napisano 23 Października 2014 Co to za skala 1:4.82 bo nie znam :/ ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi