Michał96 Napisano 11 Listopada 2014 Share Napisano 11 Listopada 2014 Witam ! Z racji tego iż byłem chory, sporą część wolnego czasu, którą spędziłem w domu, wykorzystałem na stworzenie takiej oto dioramy. Do wykonania owej podstawki zainspirowała mnie książka pt. ,,Ludzie ze stali", która w jednym z głównych rozdziałów opowiada o losach niemieckiego I korpusu pancernego SS podczas operacji ,,wiosenne przebudzenie" , która miała miejsce na przełomie lutego i marca 1945 roku na terenie Węgier. Diorama jest prosta i bez żadnych fajerwerków, postanowiłem się natomiast skupić na malowaniu figurki, do których niestety nie mam ręki :/ Wyszło jak wyszło, zawsze mogłoby być lepiej. Pozostaje mi tylko zostawić wam pracę do oceny Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 12 Listopada 2014 Share Napisano 12 Listopada 2014 Podstawka podoba mi się , figurka juz trochę mniej. Po pierwsze oczy z wytrzeszczem. Po drugie koles jest za czysty , wszedzie stopiony snieg a kolo prosto z garnizonu. To szczegóły do poprawki od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi