FAZZY_bez_humoru Napisano 30 Października 2007 Share Napisano 30 Października 2007 taka mała przeróbka zestawu "Battle of Hoth Action Scene" AMT/ERTL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Października 2007 Share Napisano 30 Października 2007 1. z czego zrobiłeś snieg, i czy jest przymocowany, czy sypki. 2. Co do tematu...jak dla mnie zbyt banalne.Wolałbym, żeby vader kopukował z R2D2, Albo Chubaka, przebierał sie w damskie ciuszki :-)) 3.Należałoby zrobić cos z tymi małymi ludzikami, może one też powinny poczuć nastrój.... :-)) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 30 Października 2007 Autor Share Napisano 30 Października 2007 (edytowane) śnieg to soda na wikol (trzyma się bardzo dobrze), podłoże to plastelina i styrodur w zestawie nie było ani Vadera ani innych postaci musiałem improwizować Edytowane 30 Października 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 30 Października 2007 Share Napisano 30 Października 2007 dawaj puki ciepla fajne, podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi