Dziktrans Napisano 18 Listopada 2014 Share Napisano 18 Listopada 2014 Witam wszystkich. Wtym temacie zaprezentuję kilka modeli które wykonałem (niestety każdy ma jakieś babole ). Zdjęcia nie są najlepszej jakości ponieważ robione telefonem. Zapraszam do oglądania. Na początek Mercedes-Benz Actros MP2: Druga jest SCANIA T83: Kolejnym modelem jest równierz SCANIA, ale tym razem 164L: I ostanim modelem jest Iveco 190.38 z naczepą Schmitz ( w naczepie ktoś zaiwanił jedną lampę oraz kawałek zderzaka ): Zapraszam wszystkich do komentowania. Pozdrawiam. Dziktrans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 18 Listopada 2014 Share Napisano 18 Listopada 2014 Powiem szczerze. Ja mogę przyjąć do wiadomości, że ktoś pstryka fotkę telefonem w trakcie warsztatu, bo nie ma akurat aparatu, a chce dalej iść z robotą. Ale wstawianie zdjęć z telefonu do galerii to już przesada. I co mamy podziwiać? Te piękne kolorowe plamy. Bo modeli specjalnie nie widać. A tu gdzie widać, no cóż, wydaje mi się, że robisz bardzo nierówno. Są fragmenty całkiem fajne i miejsca gdzie trochę się pośpieszyłeś. Typowy przykład. Na pace Scanii całkiem przyzwoita skrzynia z piachem i obok szpulka z nićmi. Nie wiem co ona miała obrazować. Jeśli szpule kablowe, to one wyglądają nieco (żeby nie napisać całkiem) inaczej. Ale zacznij od zrobienia porządnych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziktrans Napisano 18 Listopada 2014 Autor Share Napisano 18 Listopada 2014 Zdjęcia zostaną zrobione na nowo, a szpula kablowa poprawiona. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 18 Listopada 2014 Share Napisano 18 Listopada 2014 Powiem szczerze. Ja mogę przyjąć do wiadomości, że ktoś pstryka fotkę telefonem w trakcie warsztatu, bo nie ma akurat aparatu, a chce dalej iść z robotą.Ale wstawianie zdjęć z telefonu do galerii to już przesada. I co mamy podziwiać? Te piękne kolorowe plamy. Bo modeli specjalnie nie widać. A tu gdzie widać, no cóż, wydaje mi się, że robisz bardzo nierówno. Są fragmenty całkiem fajne i miejsca gdzie trochę się pośpieszyłeś. Typowy przykład. Na pace Scanii całkiem przyzwoita skrzynia z piachem i obok szpulka z nićmi. Nie wiem co ona miała obrazować. Jeśli szpule kablowe, to one wyglądają nieco (żeby nie napisać całkiem) inaczej. Ale zacznij od zrobienia porządnych zdjęć. Mialem dokladnie to samo na mysli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi