Skocz do zawartości

Modele ciężarówek Dziktrans.

Dziktrans

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Wtym temacie zaprezentuję kilka modeli które wykonałem (niestety każdy ma jakieś babole ).

Zdjęcia nie są najlepszej jakości ponieważ robione telefonem. Zapraszam do oglądania.

Na początek Mercedes-Benz Actros MP2:

ar5QYv.jpg

ulqo0o.jpg

V2hS9T.jpg

17Espq.jpg

RKvsID.jpg

Q2OOle.jpg

CTskfA.jpg

sPkeW1.jpg

Druga jest SCANIA T83:

9yFNFi.jpg

oON9AD.jpg

DgSDc5.jpg

KVHuMU.jpg

2Wg6l7.jpg

p0Dsvv.jpg

QI0orc.jpg

Kolejnym modelem jest równierz SCANIA, ale tym razem 164L:

YbyFzB.jpg

oF0BOK.jpg

11oBTP.jpg

nuKvam.jpg

fMNlfI.jpg

jFaK03.jpg

I ostanim modelem jest Iveco 190.38 z naczepą Schmitz ( w naczepie ktoś zaiwanił jedną lampę oraz kawałek zderzaka ):

l5BIGE.jpg

kG6WoI.jpg

wE8VRw.jpg

Iiltww.jpg

DmtS8J.jpg

5pQ28B.jpg

pKCr2l.jpg

fUx7rM.jpg

Zapraszam wszystkich do komentowania.

Pozdrawiam.

Dziktrans.

Powiem szczerze. Ja mogę przyjąć do wiadomości, że ktoś pstryka fotkę telefonem w trakcie warsztatu, bo nie ma akurat aparatu, a chce dalej iść z robotą.

Ale wstawianie zdjęć z telefonu do galerii to już przesada. I co mamy podziwiać? Te piękne kolorowe plamy. Bo modeli specjalnie nie widać. A tu gdzie widać, no cóż, wydaje mi się, że robisz bardzo nierówno. Są fragmenty całkiem fajne i miejsca gdzie trochę się pośpieszyłeś. Typowy przykład. Na pace Scanii całkiem przyzwoita skrzynia z piachem i obok szpulka z nićmi. Nie wiem co ona miała obrazować. Jeśli szpule kablowe, to one wyglądają nieco (żeby nie napisać całkiem) inaczej.

Ale zacznij od zrobienia porządnych zdjęć.

Powiem szczerze. Ja mogę przyjąć do wiadomości, że ktoś pstryka fotkę telefonem w trakcie warsztatu, bo nie ma akurat aparatu, a chce dalej iść z robotą.

Ale wstawianie zdjęć z telefonu do galerii to już przesada. I co mamy podziwiać? Te piękne kolorowe plamy. Bo modeli specjalnie nie widać. A tu gdzie widać, no cóż, wydaje mi się, że robisz bardzo nierówno. Są fragmenty całkiem fajne i miejsca gdzie trochę się pośpieszyłeś. Typowy przykład. Na pace Scanii całkiem przyzwoita skrzynia z piachem i obok szpulka z nićmi. Nie wiem co ona miała obrazować. Jeśli szpule kablowe, to one wyglądają nieco (żeby nie napisać całkiem) inaczej.

Ale zacznij od zrobienia porządnych zdjęć.

Mialem dokladnie to samo na mysli...