Jumo Napisano 18 Listopada 2014 Share Napisano 18 Listopada 2014 Drodzy koledzy witam po bardzo długiej nieobecności i walce niestety jeszcze nie skończonej z rodzimą służbą zdrowia . Chciałbym zaprezentować dwa maleństwa o których chyba nie ma sie co rozpisywać . Adler jest przewidziany na mini-dioramkę która mam nadzieję powstanie nie długo . Malowane farbkami tamki czyś tam brudzone , zapraszam do galerii : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex Napisano 18 Listopada 2014 Share Napisano 18 Listopada 2014 Fajne szkraby, bardzo podoba mi się brudzenie FT17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 19 Listopada 2014 Autor Share Napisano 19 Listopada 2014 Fajne szkraby, bardzo podoba mi się brudzenie FT17. Dziekuję , cieszy mnie że się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 19 Listopada 2014 Share Napisano 19 Listopada 2014 fajne karaluchy....czy są to modele "prosto z pudła" czy może bawiłeś się w przeróbki/dorabianie czegoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 19 Listopada 2014 Share Napisano 19 Listopada 2014 Bardzo fajnie się prezentują, szczególnie podoba mi się FT 17 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 19 Listopada 2014 Autor Share Napisano 19 Listopada 2014 fajne karaluchy....czy są to modele "prosto z pudła" czy może bawiłeś się w przeróbki/dorabianie czegoś? FT17 "spudła" , Adler został otwarty oraz dorobiłem osłonę km z blaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 19 Listopada 2014 Share Napisano 19 Listopada 2014 Zajefajne no i we Właściwej skali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 20 Listopada 2014 Autor Share Napisano 20 Listopada 2014 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 1 Grudnia 2014 Share Napisano 1 Grudnia 2014 Kfz mógłby być lepiej zrobiony, rażą te grube blachy i jeszcze parę innych szczegółów. Ft17 bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi