kadzior Napisano 24 Listopada 2014 Napisano 24 Listopada 2014 Zakładam temat z moim kolejnym modelem który zacząłem jakiś czas temu. Postanowiłem go odkurzyć i się za niego zabrać. Magazyn się już prawie zapełnił i nie mam gdzie przechowywać nowych zakupów więc pora żeby coś tam z niego schodziło. Powstaje jeszcze jedno auto Pontiac GTO ale chwilowy brak koncepcji no i to już sprawa na inny temat. foty: Szybkie wycięcie części z ramek i złożenie auta na sucho co bym wiedział jak działać. No i się okazało że stoi bardzo wysoko, aż za Więc spiłowałem tu i tam i jest niżej. Plany są jeszcze na negatyw. Nie za duży ale nigdy tego nie robiłem i nie wiem czy dam radę. Będę próbował. Foty dla porównania Sorki za jakość zdjęć, nie dość że telefonem to jeszcze w ciemnościach Części są już oszlifowane i w miarę spasowane, bo tylny zderzak to tragedia. Nie dość że szpara między karoserią a zderzakiem, to jeszcze linia nadkola się nie zgadza. Będę rzeźbił bo słabo to wygląda. Jest kilka rzeczy co chciałbym dołożyć, czy będą wyjdzie w czasie. Słucham uwag i chętnie skorzystam z każdej pomocy Cytuj
Carmodelscraft Napisano 24 Listopada 2014 Napisano 24 Listopada 2014 model wygląda bardo dobrej jakości , widziałem na eBayu za 50zł wysyłką gratis z chin, bardzo łądne koła ma , i jakośc wygląda nieźle! Cytuj
jacek j Napisano 25 Listopada 2014 Napisano 25 Listopada 2014 W mojej ocenie trochę za nisko. Ale to tak jak z moimi felgami...jednym pasuje drugim nie Ja w zderzaku szpary nie mam, ale zgadza się że jest zakrótki do nadkola Cytuj
kadzior Napisano 25 Listopada 2014 Autor Napisano 25 Listopada 2014 Może i nisko ale wzoruję się na jednym foto z neta. Chętnie bym je tu wrzucił ale jest zastrzeżone prawami autorskimi. A raz już miałem problemy z tego powodu :( Cytuj
jacek j Napisano 25 Listopada 2014 Napisano 25 Listopada 2014 sam link można dawać z tego co kojarzę. To tak jak z cytatami. Cytuj
RapToWny Napisano 25 Listopada 2014 Napisano 25 Listopada 2014 Jak dla mnie gleba jest ok, wcześniej niezła koza była . Felga natomiast trochę za mała i kapeć ma zbyt duży balon . Cytuj
kadzior Napisano 25 Listopada 2014 Autor Napisano 25 Listopada 2014 Masz rację, papeć niezły ale nie mam BBs-ów rs np 17 czy 18 cali :P Więc może negatyw coś pomoże :P Cytuj
jacek j Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 Witam, a czy szlifujesz klamki, czy zostawiasz takie sterczące ? Cytuj
dlugi6661 Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 Model kozak, ładnie zrobiony będzie pięknie zdobił gablotkę Profil opony jest dość duży i to trochę może zepsuć efekt Cytuj
kadzior Napisano 5 Grudnia 2014 Autor Napisano 5 Grudnia 2014 Klamki raczej zostawię takie jakie są. Jeszcze trochę do myślenia za nim będę malował budę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi