kadzior Napisano 24 Listopada 2014 Share Napisano 24 Listopada 2014 Zakładam temat z moim kolejnym modelem który zacząłem jakiś czas temu. Postanowiłem go odkurzyć i się za niego zabrać. Magazyn się już prawie zapełnił i nie mam gdzie przechowywać nowych zakupów więc pora żeby coś tam z niego schodziło. Powstaje jeszcze jedno auto Pontiac GTO ale chwilowy brak koncepcji no i to już sprawa na inny temat. foty: Szybkie wycięcie części z ramek i złożenie auta na sucho co bym wiedział jak działać. No i się okazało że stoi bardzo wysoko, aż za Więc spiłowałem tu i tam i jest niżej. Plany są jeszcze na negatyw. Nie za duży ale nigdy tego nie robiłem i nie wiem czy dam radę. Będę próbował. Foty dla porównania Sorki za jakość zdjęć, nie dość że telefonem to jeszcze w ciemnościach Części są już oszlifowane i w miarę spasowane, bo tylny zderzak to tragedia. Nie dość że szpara między karoserią a zderzakiem, to jeszcze linia nadkola się nie zgadza. Będę rzeźbił bo słabo to wygląda. Jest kilka rzeczy co chciałbym dołożyć, czy będą wyjdzie w czasie. Słucham uwag i chętnie skorzystam z każdej pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carmodelscraft Napisano 24 Listopada 2014 Share Napisano 24 Listopada 2014 model wygląda bardo dobrej jakości , widziałem na eBayu za 50zł wysyłką gratis z chin, bardzo łądne koła ma , i jakośc wygląda nieźle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano 25 Listopada 2014 Share Napisano 25 Listopada 2014 W mojej ocenie trochę za nisko. Ale to tak jak z moimi felgami...jednym pasuje drugim nie Ja w zderzaku szpary nie mam, ale zgadza się że jest zakrótki do nadkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 25 Listopada 2014 Autor Share Napisano 25 Listopada 2014 Może i nisko ale wzoruję się na jednym foto z neta. Chętnie bym je tu wrzucił ale jest zastrzeżone prawami autorskimi. A raz już miałem problemy z tego powodu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano 25 Listopada 2014 Share Napisano 25 Listopada 2014 sam link można dawać z tego co kojarzę. To tak jak z cytatami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 25 Listopada 2014 Share Napisano 25 Listopada 2014 Jak dla mnie gleba jest ok, wcześniej niezła koza była . Felga natomiast trochę za mała i kapeć ma zbyt duży balon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 25 Listopada 2014 Autor Share Napisano 25 Listopada 2014 Masz rację, papeć niezły ale nie mam BBs-ów rs np 17 czy 18 cali :P Więc może negatyw coś pomoże :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano 5 Grudnia 2014 Share Napisano 5 Grudnia 2014 Witam, a czy szlifujesz klamki, czy zostawiasz takie sterczące ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi6661 Napisano 5 Grudnia 2014 Share Napisano 5 Grudnia 2014 Model kozak, ładnie zrobiony będzie pięknie zdobił gablotkę Profil opony jest dość duży i to trochę może zepsuć efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 5 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2014 Klamki raczej zostawię takie jakie są. Jeszcze trochę do myślenia za nim będę malował budę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi