KAMIL90 Napisano 27 Listopada 2014 Share Napisano 27 Listopada 2014 Witam ponownie , po ostatniej wpadce z anty slipem na modelu postanowiłem go usunąć na tyle ile dam radę i zacznę budowę od nowa tego pięknego pojazdu . Do budowy modelu wykorzystam zestaw Legenda http://www.www-legend.co.kr/01_afv01.html?table=product&st=view&page=2&id=525&limit=&keykind=&keyword=&bo_class=1&fpage=&spage= ,Sama Legendowa konwersja prezentuje się imponująco, nie sprawdzałem poprawności merytorycznej, acz myślę że wszelkie poprawki będę wprowadzał bezpośrednio podczas prac, konsultując aktualne prace z materiałem zdjęciowym oraz książką Israeli Wild & Creul Cats PUMA.Z racji, że jest to konwersja, do budowy wykorzystałem kadłub od Centuriona z AFV Club , oraz trał przeciw minowy Nochri z Merkawy od Menga . A tak wygląda sam pojazd w pełnej okazałości . A sam model po czyszczeniu prezentuje się obecnie tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 19 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2014 Po woli walczę z modelem a tym bardziej że instrukcja jeszcze komplikuje sprawę montażu poszczególnych części , trzeba się ratować fotkami prawdziwego pojazdu by zobaczyć jak to powinno wyglądać . Jak widać zabrałem się za tył pojazdu , brakuje jeszcze kilka elementów i będzie skończony . Gąsienice będą metalowe , ale to w póziniejszym terminie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 20 Grudnia 2014 Share Napisano 20 Grudnia 2014 Zasiadam i ogladam, na pewno w przyszlosci sam zabiore sie za wykonanie Pumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Cos sie dzieje w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi